Szigetelőanyagok széles választékban
-

Kőzetgyapot

A kőzetgyapot komplex módon tudja kielégíteni a hőszigetelésekkel szemben támasztott elvárásokat. A kőzetgyapot szigetelés sok kedvező tulajdonságát hordozza az alapanyagnak, kiegészítve a kiváló páraáteresztő, hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal, ami a speciális gyártástechnológiának köszönhetően a nyitott rugalmas szálszerkezetből adódik.

A kőzetgyapot szigetelés előnyei: Nem képez veszélyes hulladékot, normál lerakóban elhelyezhető; Tartós szigetelés, nem zsugorodik az élettartama során, nem esik össze, nincs hőmozgása, nem keletkeznek az illesztések mentén vonalmenti hőhidak; Jó hőszigetelő, hőszigetelő képességét élettartamán keresztül megőrzi; Kiváló páraáteresztő, páradiffúziós ellenállása a levegőével majdnem megegyező. A vízpára tehát gyakorlatilag akadálytalanul vándorolhat a kőzetgyapotban; Jó hangelnyelő; Nem éghető. A kőzetgyapot nem éghető építőanyag, ezért igen erős hőterhelésnek is kitehető. Öregedésálló. A kivitelezési előírások betartásával elhelyezett kőzetgyapot szigetelés ötven év után is megőrzi eredeti mechanikai és hőtechnikai tulajdonságait.


Polikarbonát lemez +36 70 397 5230
- +36 30 458 2134
-

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!


A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az ÁSZF-t és az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Szigetelőanyagok széles választékban

© Minden jog fenntartva. Honlapkészítés.