Szigetelőanyagok széles választékban
-

EPS

Az EPS (expandált polisztirol) szakszerű megnevezése a köznyelvben használt hungarocellnek.  A hungarocell vagyis az EPS egy polimerizált sztirolból készülő homlokzati hőszigetelésre használható lap. Az EPS lapokat általában homlokzati hőszigetelésre használják a lábazatvonal felett beépítve. 

Az EPS szigetelés előnyei: Az EPS lapok 98%-a levegő, így nagyon jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek., alaktartóak: nem zsugorodnak, nem deformálódnak, az idő múlásával nem változnak a tulajdonságai, az EPS lap vegyszerálló, környezetbarát, költséghatékony.

EPS jelölések: A szám a nyomófeszültséget jelenti. 50 alatti: nem terhelhető EPS lap, leginkább vázszerkezetek köré szokták felhasználni. EPS 50-100: kissé terhelhető. EPS 100: mérsékelten terhelhető. Már lépésáálónak nevezik, padlók alatt szoktak ebbe a kategóriába tartozó EPS-t használni. EPS 150: jól terhelhető. Nem csak házak, hanem garázsok, gyárak padlójában is szokták használni. EPS 200: nagyon jól terhelhetőek.


Polikarbonát lemez +36 70 397 5230
- +36 30 458 2134
-

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!


A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Szigetelőanyagok széles választékban

© Minden jog fenntartva. Honlapkészítés.